mandag 10. mars 2008

Invitasjon til Trillebåra Festival 25.-28.juli



















Dette er en invitasjon til vår drømmefestival. Og du kan være med på å gjøre drømmen til virkelighet. Velkommen ombord på Trillebåra Festival!
Denne festivalen er ikke som andre festivaler. Den foregår på ei øy der trillebåra er øybil og sola aldri går ned. Måsen har kapret sin egen strand og krabben er større enn ditt eget hode. Vi snakker nordnorsk med amerikansk vri og er oppkalt etter såpestjerner fra 80-tallet. Dette tror vi er det perfekte utgangspunktet for litt ”føling i fjæra”, hvor du velger selv om du vil inneha hovedrollen eller arbeide i kulissene. Uansett, ombord i Trillebåra er du festivalen og festivalen er deg. Skriv en mail til trillebara@gmail.com innen 15. mars for å fortelle om du kommer og hva du kan bidra med!

Hvordan kan du bidra?
Vi trenger alt en drømmefestival bør inneholde. Du kan f.eks. bidra som: Musiker, DJ, kunstner, fotograf, turleder, filmskaper, kokk, barvakt, dørvakt, kafévert, vaffelsteiker, barnepasser....
Solveig viser filmene *Radiobingo *Guttan som blei igjæn *Bortreist for anledningen. Flere bidrag ønskes velkommen til filmprogrammet! Borgny kjører i gang sauebingo, og ønsker å starte forskningsprosjektet ”Myre – Amerikas forstad?” for å finne mer ut om navnenes og dialektenes opprinnelse. Forskere søkes.

Festivalområdet
Skogsøya ligger i Øksnes kommune i Vesterålen (se linker nederst på neste side). For å komme til Skogsøya kan du fly med SAS, Norwegian eller Widerøe til Evenes eller Skagen lufthavn. Derfra tar du flybuss til Sortland, og lokalbuss videre til Myre. Det går daglig ferge fra Myre til Skogsøya (20 min). For eventyrerne med god tid er det også mulig å ta Hurtigruten til Sortland eller å kjøre landeveien.
Ferga har to anløp til Skogsøya; Øksnes og Tunstad. Vi leier Øksnes leirsted (se link nederst på neste side) på Øksnes for overnatting, og Ungdomshuset på Tunstad blir festivalens hovedlokale. Her finnes en liten scene for konserter, poesikveld, filmvisning m.m, samt en ”lykkebod” hvor man kan kjøpe øl, vin, kaffe og litt å bite i om man skulle bli sulten mellom de felles måltidene. Det tar 20-30 min å gå mellom Øksnes og Tunstad.

Festivalpass
Det koster 1600 for festivalpass hele helga. Dette inkluderer overnatting med sengetøy og dusj, mat og festivalpakke (pass, t-skjorte, turkart og fiskestang). Det er fullt mulig å bo i telt (med tilgang til dusj). Da koster festivalpasset kr 1000 inkludert mat og festivalpakke.
Betal kr 1600 /1000 inn på konto 97221880599 innen 1.april!
(For spørsmål, send en mail til trillebara@gmail.com, eller kontakt Solveig Melkeraaen på tlf 95081856)

Begynnelsen på drømmeprogrammet:
Torsdag 24. juli: Festivalåpning
Åpning av festivalen og overraskelseskonsert
Fredag, lørdag og søndag vil det være muligheter for følgende aktiviteter:
Fjellvandring med eller uten guide * Fisketur på havet * Historisk vandring på øya * Båttur til Øksnes vestbygd * Tur til Nyksund (location på filmene Rubicon, Insomnia, Orions Belte) * Hvalsafari fra Stø * Sel- og fuglesafari til Anda Fyr * Havrafting * Drikke vin i midnattssol * Svømmekonkurranse * Kanopadling
Lørdag 26. juli: Bygdas dag – åpen invitasjon til lokalbefolkningen
Bygdefest på Ungdomshuset: * Filmprogram satt sammen av bidrag fra Trillebåras filmskapere *Salgsutstilling og auksjon for Trillebåras kunstnere *Møt en ekte Myreværing * Sauebingo: Vinn der Myresauen skiter * Fiskekassekasting: Er du sterkere enn en ekte Myreværing? * Debatt om fiskekvoter og oljeboring: Hva mener en ekte fisker er best?
Festivallokale: Ungdomshuset på Tunstad
Servering: Nordnorsk cuisine, og salg av øl og vin under hele festivalen. Medbrakt er selvfølgelig lov (kjøp av heimbrent skjer på eget ansvar).
Deres bidrag utgjør resten av festivalprogrammet. Vi setter sammen og sender fullstendig program så snart det er klart!
http://www.borgos.nndata.no/Sorthvit.htm http://www.oksnesleirsted.no/
http://www.destinasjonsto.com/ http://www.oksnes.kommune.no/sider.asp?ID=4&L=1
http://www.turistforeningen.no/vesteralen/index.php?fo_id=5834 http://touristoffice.com/sider.asp?ID=38&L=1
For Trillebåra Festival: Solveig og Borgny

Ingen kommentarer: